Sportstape fra Henza®

Den originale sportstape fra https://www.henza.dk/ er ideel til enhver sportsudøver uanset niveau. Den kan give et hav af fordele og medvirke til at passe på dine sener og led, så du kan koncentrere dig om din sport. Den er ideel til at understøtte svage knæ, udsatte led og dårlige ankler under sport og fysisk aktivitet. Den kan give god stabilitet, beskytte dine ledbånd, og den kan desuden forebygge belastningsskader. Ved hævede led og muskelsmerter er den også et godt redskab, da den er med til at mindske smerter og hævelser. 

Der findes to overordnede typer af sportstape fra Henza®; den uelastiske og den elastiske. Hver især har de deres fordele. Den uelastiske sportstape er god at anvende i forbindelse med forstuvninger af led. Den elastiske sportstape, der også kaldes Kinesiotape, kan hjælpe ved muskelspændinger og er ideel til at understøtte sener og led.

Begge typer af tape fås i forskellige farver og størrelser, og er noget af det billigste, men mest populære sportstape på markedet. Tapen fra Henza® har desuden den fordel, at den ikke efterlader limrester på kroppen efter brug. Dette er en helt særlig kvalitet for lige netop sportstapen fra Henza®, som man sjældent finder hos andre typer af sportstape.

 

Simone Bertelsen