Spejle i specialmål

Går du og leder efter det helt perfekte spejl? Du har måske en idé om, hvordan det skal se ud, og hvor stort det skal være, men har svært ved at finde det helt rigtige. Du behøver ikke lede længere. På glasse.dk finder du et stort udvalg af spejle på mål, så du kan få præcis det spejl, du drømmer om. Her behøver du ikke gå på kompromis, og samtidig skal du ikke af med en bondegård.

Badeværelsesspejlet er noget af det, vi bruger oftest. Her udfører du og din familie de daglige rutiner som at sætte hår, barbere sig og lægge makeup. Med et stort spejl, der passer til netop dit badeværelse, behøver I ikke længere slås om pladsen. Samtidig kan du bestille spejlet med huller til indbygget belysning, så du får optimalt udsyn til at klare de daglige rutiner, også på de mørke vintermorgener.

Unikt design, som du vil have det

Hvis det ikke kun handler om størrelsen, men du også leder efter noget mere unikt, er glasse.dk også yderst leveringsdygtig. Du kan du få femkantede, ovale og runde spejle, eller spejle endda spejle med logo. Ingen opgave er for stor eller lille for firmaets to dygtige glarmestre. Deres arbejde og faglige stolthed er allerstørst, når de kan hjælpe dig med at virkeliggøre din vision, præcis som du ønsker det.

Glasse.dk tilbyder

  • Stor erfaring. Glarmestrene har mere en 10 års erfaring med at designe og spejle på mål, som deres kunder ønsker det. Du finder ikke mere kvalificerede folk til at løse din opgave.
  • Kvalitet. Glarmestrene har stor faglig stolthed, og spejle er deres lidenskab. Derfor er spejle fra glasse.dk er spejle i høj kvalitet.
  • Faste, lave priser. Glasse.dk sikrer deres faste, lave priser med en effektiv arbejdsgang og ved at mindske materialespild under produceringen.

Vil du vide mere? Kontakt glasse.dk på telefon 22 26 80 53 eller e-mail: info@glasse.dk allerede i dag.

admin