Kvalitets hundefoder

Synes du også, at hundefoder kan være lidt af en jungle at finde rundt i? Så kommer her en lille guide til, hvad der blandt andet er vigtigt at tænke på, når du skal vælge foder til din hund.

Først og fremmest er det vigtigt at tage hensyn til din hunds alder, så den får den næring, den har brug for. Dernæst er det også en god idé at kigge på din hunds aktivitetsniveau, eventuelle sygdomme eller allergier. Den forkerte sammensætning af næring kan give en uoplagt hund, der vil have en øget risiko for blandt andet over- eller undervægt.

Foder til små og store hvalpe
Hunde vokser rigtig meget det første leveår, faktisk lige så meget som vi mennesker gør, fra vi er 1 til 14 år. Derfor er det også vigtigt, at næringen passer til denne vækst, og at fodret er afbalanceret i forhold til protein, fedt og kulhydrater. For eksempel er der en større mængde protein i hvalpefoder, da de har brug for meget protein til at vokse.

Da hvalpe vokser forskelligt fra race til race, findes der også forskellige hvalpefoder, hvad end din hund er en lille eller stor race. Man siger, at hundefoder til hvalpe skal bruges indtil hvalpens knogler er 90% færdigudviklede, hvilket svarer til omkring 6-12 måneders alderen.

Foder til seniorhunde

Afhængigt af din hunds størrelse og race, kommer den i senioralderen, når den er mellem 5 og 7 år. Her begynder din hund at være mindre aktiv, og fodret skal derfor også passe til denne ændring i aktivitetsniveauet for at undgå overvægt og ustabilt blodsukker. Derudover vil den rette næring til din seniorhund også forebygge en langt række aldersrelaterede sygdomme, som for eksempel gigt og kredsløbsproblemer.

Gode råvarer giver glade hunde

Der er ingen tvivl om, at kosten betyder meget for din hunds velbefindende og trivsel. Hos Barks n Bones finder du et stort udvalg af hundefoder, der er fremstillet med friske råvarer! De har blandt andet et krav om fuld gennemsigtighed i hele produktionen, så det som hundeejer er nemt at gennemskue, hvad man putter i hundeskålen.

Du finder hundefoder i god kvalitet til både små, store, unge og ældre hunde. Barks n Bones hjælper også gerne, hvis du har brug for et skræddersyet kostprogram til din hund. Din hund fortjener nemlig kun det bedste, når det kommer til dens daglige mad.

admin