Gør kontoret mere grønt med en smuk plantevæg

Hvis du synes, at dit kontor er lidt trist at se på, og du drømmer om noget mere grønt, har du sikkert overvejet at anskaffe nogle planter. Men det kræver, at der er nogle, der passer dem – også når der er ferie. Det kan derfor gøre, at de hurtigt kommer til at se triste ud – og så ser kontoret jo lige trist ud. 

En god mulighed for dig er derfor, at du anskaffer kunstige planter til kontoret. I dag kan de skabes, så det stort set ikke er muligt at se, at de er kunstige. Det gør, at du stadig får glæden af, at der er noget grønt på kontoret, samtidig med at det ikke kræver nogen pasning. 

Har I ikke så mange vindueskarme, eller ønsker du et mere moderne look, er det en god ide for dig, at du vælger plantevægge. De giver fornemmelsen af, at der vokser en masse grønne planter på væggen, hvilket er med til at give en helt anden fornemmelse til rummet. Det er virkelig med til at ændre, hvordan det kommer til at føles for dig at opholde dig der.

Samtidig er der den store fordel ved plantevæggen, at du er sikker på, at den ikke efterlader nogen spor på væggen, som en levende plantevæg selvfølgelig ville. 

Og hvor er det så, at jeg kan købe sådan en form for plantevæg af kunstige planter, tænker du måske nu. Det kan du blandt andet hos webshoppen kunstigeplanter.dk. De har et stort udvalg af en lang række forskellige former for planter, hvilket er med til at gøre, at I nemt kan finde den slags, der passer til jeres kontor. 

Planterne kan for eksempel bruges til at vise jeres brand. Hvis du for eksempel arbejder på et rejsebureau, der sælger rejser til eksotiske rejsemål, er det oplagt, at I også har nogle planter stående inde på kontoret. 

Emilie Ann Jacobsen