Opnå professionel hygiejne og renlighed med rengøringsprodukter fra Nowas.dk

Rengøringsindustrien er en stor industri, som de fleste nyder godt af i deres hverdag. Både private firmaer og offentlige institutioner sørger for at holde vores arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner samt offentlige områder rene og pæne. En stor del af servicebranchen finder deres udstyr hos nowas.dk.

Meget af servicebranchen er på sin vis usynlig for de fleste mennesker. Rengøringspersonalet går ofte først på arbejde, når andre går hjem. Men det er netop rengøringspersonalet vi kan takke for, at der er rent når vi møder på arbejde igen næste morgen.

De fleste arbejdspladser har brug for basale funktioner såsom toiletter og køkkener/kantiner. En forudsætning for at sørge for hygiejnen og stoppe smittefare af sygdomme som forkølelse og influenza er, at vores rengøringspersonale har de rette redskaber og midler til at bekæmpe bakterier og snavs i disse områder.

Et enormt udvalg af rengøringsartikler og redskaber

På nowas.dk kan du finde næsten alt, hvad et moderne rengøringsfirma søger. Det rette udstyr, som lever op til teknologiens hastige udvikling, kan lette arbejdet betydeligt for dine medarbejdere. Ligeledes er det vigtigt at sørge for at have det rette rengøringsmiddel til forskellige situationer.

Der forhandles på hjemmesiden en række populære og anerkendte mærker, såsom Nilfisk, Vikan, Unger, Diversey og Kärcher. Hjemmesiden sælger kun til virksomheder, hvilket betyder at du er garanteret at få selv store bestillinger leveret. Samtidig er alle deres produkter dermed beregnet på mange års brug, og derfor af en høj og robust kvalitet.

Du kan finde alt fra rengøringsmiddel til handsker og briller, til støvsugere og til højtryksrensere. Du kan desuden kontakte deres kundeservice, hvis du har en specifik efterspørgsel på et produkt, der ikke er at finde på hjemmesiden. Nowas.dk har mange års erfaring i servicebranchen, og kan helt sikkert hjælpe dig med at finde lige det du ønsker.

admin