Skab bedre rengøring med de rette redskaber

Når man gør rent, så er det vigtigt, at redskaberne og produkterne er i top – ellers kan det hurtigt blive en træg proces. Det er vigtigt, når vi gør rent derhjemme, men det er især også vigtigt i den professionelle rengøringsbranche, hvor der skal leveres et godt stykke arbejde hver gang. Der er der ikke plads til at springe over, hvor gærdet er lavest. Det forventes, at kvaliteten af produkterne og redskaberne er i top, så de kan yde det, der forventes – det gør samtidig også arbejdet nemmere for den, der bruger redskaberne. 

Kluden der kan bruges til det hele 

Mange tænker, at det hele handler om rengøringsmidlerne, når det kommer til god rengøring, men det handler i høj grad også om redskaberne, man bruger til rengøringen. Her er et godt sæt klude i den grad uundværlig, men der kan kvaliteten også variere. 

Hvis du vil have et sæt klude, hvor kvaliteten er i top, så er det mikrofiberklude, du skal vælge. Her får du nemlig en klud, der er kraftig og yderst effektiv – og så kan den bruges til alle typer rengøring. De kan anvendes i både tør, fugtig og våd tilstand, alt efter hvad der skal rengøres. Hvis du eksempelvis skal støve af, så skal du anvende kluden i tør tilstand, da den her er bedre til at fange støvpartikler og holde på dem uden, at de flyver rundt i rummet og lægger sig et andet sted. En mikrofiberklud er nemlig opbygget af små fine fibre, som bliver statiske og dermed tiltrækker støvpartikler. Hvis du derimod skal fjerne både snavs og fedt, så skal du i stedet fugte kluden, hvor den også gør et rigtig godt stykke arbejde. 

Der er derfor mange gode grunde til at vælge en mikrofiberklud frem for en almindelig klud, da du her får en langt mere alsidig klud, der altid lever op til forventningerne. 

Gå på opdagelse i stort udvalg af mikrofiberklude 

Hvis du har fået lyst til at kaste dig over mikrofiberklude, så bør du klikke ind på Knudedan.dk. Her finder du nemlig et stort udvalg af mikrofiberklude, hvor kvaliteten er helt i top. Udvalget byder på en bred vifte af forskellige farver og størrelser, så du kan vælge de slags, der passer til lige netop dine behov og ønsker. På trods af den høje kvalitet, så får du dog stadig kludene til en rigtig god pris, hvor alle kan følge med. 

 

 

Michelle Løhde Nielsen