Skod din smøg et pænt sted

Giv rygerne de optimale forhold

De seneste år er det blevet sværere at være tobaksryger. Der er stort set ingen steder indendørs, hvor du kan få lov at pulse løs på din kære smøg. Men når du som ryger er forvist til at ryge udendørs, så er det jo rart, at du kan komme af med dit cigaretskod. Med udendørs askebægre fra Clean Management har du et godt sted at skodde cigaretten. Dette betyder, at du ikke sviner din vens indkørsel eller et offentligt areal til med dine skodder. Med vores udendørs askebægre bidrager vi til at holde byen ren for de gule cigaretstumper, som desværre har det med at ligge og flyde ved din virksomhed, skole eller institution. For der er da ikke noget værre end at komme fordi den lokale banegård og så opleve, at et ellers pænt areal flyder med cigaretskodder.

Prøv vores stilrene askebægre

Hos Clean Management har vi et stort udvalg af udendørs askebægre. Her er der ikke blot tale om askebægre, der fungerer som skraldespand for cigaretskodder. Vi leverer nemlig også stilrene askebægre, der passer ind i omgivelserne. I vores sortiment finder du blandt andet væghængte modeller, der lige er til at slå op på væggen eller fritstående modeller, der kan fastmonteres på ethvert fast underlag. Har du brug for udstyr til mere end bare cigaretskodder, så kan vi også tilbyde dig vores smarte kombi modeller. Her får du både askebæger og skraldespand i en og samme model. Så er der ingen undskyldning for at holde området rent for skrald og cigaretskodder.

Vores produkter gør en forskel

Clean Management er sat i verden for at levere de innovative produkter, der gør en forskel hos dig privat, i din virksomhed eller hos det offentlige. Og vi går virkelig langt for at kunne opfylde dine ønsker og behov. Vi har de seneste år hentet masser af inspiration fra messer rundt om i verden. Og når det kommer til producenter, så samarbejder vi kun med de største og mest anerkendte i branchen. Alt dette for at du kan få de helt rette udendørs askebægre, der passer til din bolig eller det offentlige område, du har ansvaret for.

Søren Black