De bedste juletilbud på parfumer, makeup og meget mere!

Den søde juletid er begyndt, og hvad kan forsøde din jul endnu mere end alle de gode juletilbud, der er at finde på nettet?! Mange gange kan man dog opleve, at alt det man har købt til jul, til ens store ærgrelse, kommer på udsalg i januar. Men er du på udkig efter julegaver som parfumer, hårpleje, hudpleje og makeup, så er der allerede nu mange penge at spare! Og hvor du så finder dette juleudsalg? Det gør du hos hjemmesiden emma.dk.

Forkæl dig selv og dine nærmeste med julegaver på tilbud

Hos emma.dks store juleudsalg kan du spare helt op til 85% på mærker som Kevin Murphy, Giorgio Armani, Clinique, Chloé, Paco Rabanne og mange flere! Så du behøver faktisk ikke være bange for, at dine julegaver bliver billigere i januar, hvis du f.eks. gerne vil give en god parfume eller parfume gaveæske i julegave.

Du kan også sagtens lægge en ”fra-mig-til-mig-gave” under træet i år, så du er sikker på at få lige den gave, som du har ønsket dig! Med de mange penge der er at spare hos emma.dk, har du nemlig råd til lidt ekstra selvforkælelse i december.

Juleudsalg på gode parfumer til at lægge under juletræet

Er du i tvivl om, hvilken parfume du skal lægge under juletræet til en du holder af, så får du her en lille guide til nogle af de mest populære dame og herre parfumer, som du selvfølgelig kan finde hos emma.dk.

3 gode parfumer til hende:

  1. CLEAN Cashmere Eau de Parfume 60 ml.– Duften til kvinder, der godt kan lide en ren, sofistikeret og enkel duft. Duftnoterne består bl.a. af bergamot, lime, sandeltræ og moskus.
  2. Lacoste Touch of Pink Eau de Toilette 30 ml.– Duften til den yngre kvinde, der er vild med en sød og feminin duft. Duftnoterne består bl.a. af vanilje, jasmin, fersken og appelsin.
  3. Chloé Love Story Eau de Toilette 30 ml.– Duften til den feminine og romantiske kvinde i alle aldre. Duftnoterne består bl.a. af bergamot, orange blomst, liljer og hvid musk.

3 gode parfumer til ham:

  1. Giorgio Armani Code Pour Homme Eau de Toilette 50 ml.– En elegant og kraftfuld duft til den moderne mand. Duftnoterne består bl.a. af citron, bergamot, stjerneanis og tonka bønner.
  2. Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette Gaveæske 100 ml.– En frisk og sporty herreduft. Duftnoterne består bl.a. af grape, jasmin, træ-noter og patchouli.
  3. Calvin Klein Man Eau de Toilette 100 ml.– En maskulin, elegant og sexet duft. Duftnoterne består bl.a. af rosmarin, bergamot, mynte og sandeltræ.

Du kan også finde de perfekte gaver til pakkelegen hos emma.dk

Det er dog ikke kun gode julegaver på udsalg du kan finde hos emma.dk. De har nemlig et væld af billige, gode, sjove og praktiske produkter, som egner sig godt til pakkelegen!

De fleste kender det – der er altid én pakkelegsgave, som alle går efter, fordi den enten er stor, flot pakket ind eller ligner noget godt. Men pakkelegsgaver må gerne være lidt drilske og gerne pakket ind så de snyder lidt. Du kan f.eks. købe karklude, en opvaskebørste, en duftfrisker eller noget andet hverdagsagtigt, som du kan pakke ind på en spændende måde, for at snyde de andre i spillet. Julen handler nemlig ikke kun om at glæde dem du holder af, men også om at have det sjovt, og kunne grine med hinanden og hygge sig sammen.

 

admin