Du lærer det bedste dansk via dynamiskdansk.dk

Dansk er et svært sprog. Det er faktisk rigtig svært at lære, og selv dem, der får det ind med modermælken og er født med at lære sproget fra barns den, kan have svært med sproget dansk resten af livet – og så har vi mange forkortelser og slang i sproget.

Hvis man som dansker stopper op og betragter det danske sprog udefra i sine enkeltdele, åbenbarer der sig et virkelig akavet sprog ikke alene ved sammensætningen af ordene, men også med stumme bogstaver, tonalitet og meget mere.

Og den danske befolkning – og sproget for den sags skyld – er ikke det mest udbredte i verden, så hvorfor overhovedet lære det, hvis man ikke kan det i forvejen?

Man kan selvfølgelig sige, at dem, der kommer til Danmark og vil bo her, skal lære det basale sprog for at kunne begå sig i det danske samfund.

Men der er forskellige grader, man kan læse et sprog, såsom dansk, på.

Hvis man for eksempel kommer til Danmark og vil indgå på ligefod med forretningslivet via besiddelse af en vigtig stilling i en dansk virksomhed, så skal man kunne sproget til fulde, for selvom meget kommunikation foregår på engelsk over landegrænser, og der findes mange engelske udtryk for selv danske ord, så foregår meget af virksomhedens eksistens stadig på dansk.

Hos Dynamiskdansk.dk lærer du dansk på forskellige “sværhedsgrader”, om det er til husbehov, til at kunne begå sig i de hurtige, sociale sammenhænge – eller ganske enkelt i professionelt regi, så selv dine kollegaer ikke kan gætte, om du er indfødt dansker eller ej.

Du kan blive undervist i grupper eller som enkeltperson, og så kan du vælge undervisning på nogle specifikke fokusområder, som kunne være udtalen af de danske ord, at blive klar til en integrationsprøve eller noget andet, der passer til det, du skal bruge sproget til.

Og det gode er jo, som det er med mange andre ting, at når man først har lært det, så gør øvelse mester.

 

Anders Lundtang Hansen