Second Female – lækker damemode til den kræsne smag

Hvis du er i markedet efter raffineret damemode med et nutidigt præg i kombination med stilrent, skandinavisk design, så er Second Female helt sikkert noget for dig. Second Female har efterhånden 18 år på bagen inden for den danske mode- og designer verden, og flere af deres kollektioner hænger i klædeskabene hos kvinder i såvel Danmark som i det store udland. Second Female har som brand fingeren på pulsen, og skaber mode ud fra en generel betragtning om tidens tendenser, sæsonens musthaves, og selvfølgelig høj standard i såvel materialer som design. Et varemærke for Second Female er de flotte prints på kjoler og bluser, som går igen i samtlige design linjer.

Der ud over er Second Female kendt for sit smukke strik i solid kvalitet og dejlige farver samt skjortebluser, som på én gang giver dig et klassisk og trendy look. Inden for hver sæsons kollektion fra det kendte brand finder du også bukser, nederdele, jakker og meget andet – det hele til særdeles rimelige priser, den høje kvalitet og standard taget i betragtning. Tøj fra Second Female passer til den krævende, skandinaviske kvinde, som ønsker rene linjer, høj kvalitet og et sofistikeret look.

Find Second Female og andre lækre brands på kysthuset.com

Siden 2014, hvor Kysthuset åbnede sin fysiske butik med tøj, sko og accessories i Odder, har butikken været blandt de foretrukne blandt mode afficionados i det nordjyske. Men du behøver slet ikke at være bosiddende i Odder eller nærmeste omegen for at få adgang til de mange lækre produkter fra brands så somContinue Cph, Dea Kudibal, InWear, IVY Copenhagen, King Louie, Lee Jeans, Levete Room, Lollys Laundry, Mos Mosh, Munthe, Neo Noir, NORR, Part Two, Place du Jour, Rosemunde, Sibin/Linnebjerg, Stine Goya, Superdry, Bella Moda, Billi Bi, BioNatura, Paul Green, Philip Hog, Becksöndergaard, Daniel Silfen, Day Et, Depeche, og Sneaky Fox. Du kan finde hele udvalget på Kysthuset.com

Astrid Pedersen