Mange arter af cafémøbler

Når man besidder en café eller lignende beværtning eller udskænkningssted, er det vigtigt at have de rigtige, rammende og passende møbler, der både giver komfort, hyggestemning og egner sig til de omgivelser, som restaurationens indretning – udenfor som indenfor – er velegnet til.

Ved indretningen af ens café skal man tænke i helhedens indtryk. Det kan være, man går efter et sammenhængende udtryk, hvor der er en rød tråd i de møbler, man vælger at placere i caféen. Det kan også være, man går efter et mere “blandet” udtryk, hvor der ikke er to møbler, der passer sammen i stil, farver og udformning, men dette kan netop være charmen ved det brand, man vil kommunikere udadtil med caféen og gøre sig kendt og bemærket for.

Så når man vælger café-møblerne skal man både tænke på det samlede indtryk, man gerne vil sende ud, men man skal selvfølgelig også have in mente, hvad der kan lade sig gøre.

Det duer ikke at have en gigantisk sofa til at fylde det hele, for godt nok er den komfortabel for gæsterne at sidde i, men den optager også andre mulige cafépladser, som man kunne have udnyttet ved at benyttet mindre caféstole istedet. Men selvfølgelig er det helt op til en selv som indehaver i sidste ende. 

Men noget af det vigtigste er selvfølgelig cafébordene. Blandt andet kan man hos Zederkof.dk finde et bravt udvalg af alskens slags cafebord, hvor man kan vælge smarte klapborde i alt fra træ-finish til metalliske overflader. Den slags er fordelagtige at bruge, når man skal lukke caféen ned ved lukketid.

Mange af bordene hos Zederkof.dk er sat ned i pris, hvorved du kan gøre dig et kup ved køb af disse borde og at dømme efter deres sortiment, så skulle det undre, hvis du ikke kan finde en stilart af caféborde, der egner sig til lige din café.

Anders Lundtang Hansen