Strikkeopskrifter fra top designere – find dem online

Leder du efter en givende og skabende fritidsinteresse, som både er resultat orienteret og mindful på en gang – så skulle du overveje at begynde at strikke. Strikning er hot som aldrig før, og det er ikke uden grund. Hvis du vælger selv at strikke dit tøj, sparer du virkelig mange penge, i forhold til hvis du skulle købe tilsvarende tøj i butikker.

Samtidig er der både intellektuel udfordring og hygge forbundet med strikning. Hvis du udskifter fjernsynet med strikning om aftenen, får du både ro i sindet og beskæftigelse for dine hænder. Og så er der en utrolig tilfredsstillelse i at kunne præsentere et færdigt resultat af sin kreative hobby – for eksempel en lækker cardigan i blødt mohair eller angora, eller en kraftig vintersweater i færøsk fåreuld.

Opskrifter på lækker strik fra kendte designere

Hvis du er blandt dem, der er hoppet på den helt nye bølge af hjemmestrik – så har du brug for gode opskrifter. Du har via de moderne medier adgang til mange forskellige strikkeopskrifter online, men hvis du virkelig ønsker at arbejde professionelt med dit strikketøj, skal du finde dine strikkeopskrifter hso en etableret forhandler.

Sommerfuglen er en af disse forhandlere af udstyr til strikning samt garn i høj kvalitet. Butikken ligger i det centrale København, lige ved Vandkunsten, og forhandler blandt andet kvalitets garn fra top brands som BC Garn, Dunlin.dk, Froehlich, Hedgehog Fibres, Hjelholts Uldspinderi, Hjertegarn, ITO, Krea Deluxe, Madelinetosh, Onion, Rowan og Sandnes.

Der ud over kan du hos Sommerfuglen finde strikkeopskrifter på kreationer fra kendte designere inden for strik, for eksempel Brooklyn Tweed, CaMaRose, Canard, Design-Club, Einrúm, Else Schjellerup, Geilsk, Hanne Falkenberg, Helga Isager, Hjelholt, Inga Walløe, Isager Design, Karen Noe, Kastaniestrik, Onion, Sandnes, Sommerfuglen, Susie Haumann.

På sommerfuglen.dk kan du finde det design, du ønsker strikkeopskrift på, og bestille en kit indeholdende det garn, du skal bruge, samt strikkeopskriften. Se alle de flotte designs med tilhørende strikkeopskrifter på sommerfuglen.dk

Astrid Pedersen