Sikkerhedsfodtøj i høj kvalitet til alle brancher fra Olholm.dk

Sikkerhedssko, sikkerhedssandaler og sikkerhedsstøvler – eller værnefodtøj, som det formelt kaldes i lovbestemmelserne – er påbudt på mange arbejdspladser landet over. Det drejer sig for eksempel om pakketerminaler, lagre, industri- og produktionshaller, byggepladser, mekaniker værksteder og inden for visse typer håndværk.

Som arbejdsgiver inden for en af disse brancher påhviler ansvaret for, at dine medarbejdere har adgang til værnefodtøj i arbejdstiden, dig. Hvis du ikke opretholder denne forpligtelse, kan du, ud over langvarige sygemeldinger og uarbejdsdygtige medarbejdere, risikere at få både forsikringssager samt sagsanlæg på halsen. Og derfor er det vigtigt, at du sørger for at indkøbe sikkerhedsfodtøj, som passer til dine medarbejdere.

Find det rette sikkerhedsfodtøj til din arbejdsplads

Værnefodtøj kan antage forskellige varianter, alt efter, hvad det er for en branche, fodtøjet skal anvendes i. Visse typer værnefodtøj er forsynet med ekstra forstærket tåkappe, som beskytter tæer og forfod mod nedstyrtende elementer. Denne type fodtøj ses som oftest inden for konstruktion og byggeri, hvor der arbejdes med tunge og uhåndterlige emner.

En anden feature ved en sikkerhedssko kan være en særligt forstærket værnesål, som beskytter mod søm, glasskår og andre spidse genstande, man risikerer at træde op i foden. Der findes sikkerhedssko, som er særligt velegnet til jobs, hvor der er risiko for at spilde ætsende væsker eller varme emner, samt gnistsikre sikkerhedssko (for eksempel til svejsere).

Mange sikkerhedssko er forsynet med særligt skridsikre undersåler, som beskytter mod udskridning på glatte eller fedtede gulve. Og så er der sikkerhedssko, som på grund af deres anti statiske egenskaber egner sig til arbejde i laboratorier og lignende. Når du skal finde de sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler eller sikkerhedssandaler, du skal bruge, er det derfor vigtigt, at du kigger på det formål, de skal opfylde. På den måde sikrer du, at du får indkøbt det sikkerhedsfodtøj, som passer til dine medarbejderes daglige arbejde.

Køb sikkerhedssko online

Det største og mest velassorterede udvalg af sikkerhedsfodtøj finder du på olholm.dk. Ølholm Safety  fører udelukkende produkter fra de mest velansete og velrenommerede brands i branchen, for eksempel Adidas, Airtox, Andre, Birkenstock, Bjerregaard, Brynje, Cofra, Dunlop, Elten, Euro-dan, Green comfort, Grisport, Heckel, Hksdk, Jalas, Lavoro, Merrell, Noknok, Ox-on, Puma, Salomon, Sanita, Safety jogger, Sorel, Sievi, Sika, Sixton, Solid gear, Terra, Tretorn, Uvex, Oxypas og Sockwell.

Samtlige sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler findes i alle størrelser, så du er sikker på at kunne finde sikkerhedsfodtøj, som passer præcist til dine medarbejdere – til aldeles rimgelige priser. Se alle de mange modeller af sikkerhedssko på olholm.dk.

Astrid Pedersen