Sid godt i arbejdstiden med en Herman Miller Embody

Sidder du også dårligt på arbejdet? Oplever du ofte, at du har smerter i ryg, nakke, lænd eller skuldre? Og bliver du træt i kroppen efter en lang arbejdsdag, hvor du har tilbragt størstedelen af tiden i siddende stilling?

Køb refurbished Herman Miller Embody hos Valueshop

Så burde du overveje, om det var på tide at anskaffe en ny kontorstol. Denne veldesignede stol Herman Miller Aeron har nu fået en lillebror, som er endnu mere gennemtænkt. Herman Miller Embody ikke alene understøtter en sund kropsholdning – den emulerer kroppens opbygning og bevægelser i sin konstruktion. Herman Miller Embody er blevet til i et kreativt og nyskabende samarbejde mellem fysioterapeuter, ergoterapeuter og andre anatomiske og motoriske eksperter.

Den frække og udfordrende kontorstol stimulerer bevægeapparatet og er som skabt til et moderne dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø. Du får en stol, som opmuntrer dig til at bruge de små muskler i dit muskelkorset, således at du ikke synker inaktivt hen i din Herman Miller Embody. Og før du begynder at spekulere over, hvordan du mon skal skaffe finansiering til projekt ny kontorstol, bør du tage et kig på valueshop.dk. Her kan du finde refurbished udgaver af Herman Miller Embody. Stolene står som nye, men til en brøkdel af nyprisen. Kig forbi valueshop.dk og gør et kup!

Astrid Pedersen