Se her, hvordan du kan begejstre børnene

Husker du at bevare den barnlige glæde?

Der er ingen der kan begejstres og grine så spontant og umiddelbart som børn. Hvis de synes at noget er sjovt, så viser de det med det samme. De har ikke alle de filtre, som vi voksne har fået tilegnet os i løbet af vores opvækst.

Hvis du er forælder, så kan du sikkert også nogle gange misunde dine børn og deres evne til at glemme tid og sted. De kan bare leve sig ind i en umiddelbar leg eller et eventyr, som de selv har skabt i deres farverige fantasi.

Kan du også skabe magisk underholding for dine børn?

Nogle voksne er gode til at sætte sig i børnenes sted, og fornemme hvad der begejstrer og glæder. Børnene mærker med det samme, hvis du er “på” og nærværende og klar til at lege med dem i børnehøjde. Hvis du er så heldig at have den evne, så skal du huske at værdsætte det. 

123trylleri.dk – her er der underholdning for alle pengene

Hvis du skal holde et større eller mindre arrangement, hvor der kommer flere børn, så er det altid en god ide at lave en aftale med én, som er “professionel underholder”. Det vil sige en dygtig person, som rammer plet hver gang, du skal finde noget sjovt til børnene.

Og det passer perfekt på 123trylleri.dk.

Her finder du eksempelvis Ballonklovnen Fubbi, som er en sand mester i at lave fantastiske ballondyr, og som også kan trylle levende kaniner op af hatten.

Eller hvad med danmarks smukkeste julemand, som giver børnene skinnende julelys i øjnene, når han møder op til jeres juletræsfest.

Du kan også få besøg af den farverige sørøver Kaptajn Klo, som optræder med sit sørøvershow, og arrangerer skattejagt for børnene.

Gå selv ind på 123trylleri.dk, og se de fantastiske muligheder for storslået børneunderholdning til fødselsdage, i butikscentre, markedspladser, byfester og store som små scener.

Det bliver sjovt.

 

 

 

Troels Nielsen