Sænk din bil med en ny undervogn

Er du til sporty og hurtige biler, men er økonomien ikke lige til en ægte sportsvogn – så kan du faktisk få det super seje look til din almindelige bil med ganske få midler! Du kender sikkert alt til at pimpe din bil op med hækspoiler, skinnende, blanke alu fælge, lavprofil dæk, skørter og ekstra udstødning – men vidste du, at du kan få det smarte, lave look ved simpelt hen at sænke din bil ved hjælp af montering af en helt ny undervogn?

Sportsundervogn – når din bil skal være ekstra cool

Mange bil entusiaster vælger at sænke deres bil ved at få monteret en såkaldt sportsundervogn. En sportsundervogn erstatter hele den eksisterende undervogn på bilen. I modsætning til sænkningsfjedre, som kun erstatter de originale fjedre, kommer en sportsundervogn komplet med såvel fjedre som støddæmpere – og alting er perfekt afstemt indbyrdes, for den mest stabile løsning. Støddæmperne i en sportsundervogn arbejder samtidig hurtigere og mere præcist end konventionelle støddæmpere, som bilen er født med. Og så bliver bilen bare generelt ultra cool af at blive sænket med en sportsundervogn.

Der er flere fordele. Med en sportsundervogn får du optimal køreglæde og manøvredygtighed, da sænkning af bil medfører et lavere tyngdepunkt, hvilket også giver et bedre vejgreb samt øget sikkerhed på vejen. Samtidig kan den sænkede undervogn bidrage positivt til din brændstof økonomi, da bilens luftmodstand mindskes, hvilket gør, at brændstof forbruget samtidig minimeres.

Gevindundervogn – den professionelle løsning

Hvis du ønsker 100% kontrol over sænkning af din bil, skal du vælge en gevindundervogn. En gevindundervogn er, groft sagt, en sportsundervogn, som er monteret på et gevind. Dette betyder, at du selv bestemmer, præcist hvor højt eller lavt, din bil skal ligge over vejen. Den største fordel, når man lever på vore breddegrader, er, at du kan hæve bilen i vinterhalvåret, så du slipper for at få undervognen ødelagt af vand, salt, grus eller isbræmmer. Du kan læse mere om sportsundervogne og gevindundervogne på billig-gevindundervogn.dk

Astrid Pedersen