Mange fordele med ejendomsservice

Kan det virke uoverskueligt som vicevært, privat eller som udlejer af flere lejligheder i en hel boligblok at skulle have ordnet alt fra at klippe hæk til at vaske de tilsyneladende uendelige trappeopgange?

Der findes heldigvis muligheder for at på udliciteret disse opgaver til professionelle instanser, der garanterer at udføre tjanserne til topkvaltiet, så du ikke skal være i tvivl om hvorvidt, det bliver foretaget efter dine instrukser, og som tingene plejer at blive gjort – og måske bliver resultatet endnu bedre, end det var forventet.

Hvis du for eksempel skal have udført ejendomsservice i Skovlunde, Ballerup eller andre områder af Storkøbenhavn, kan der indhentes tilbud fra firmaer, der kan klare mange alsidige rengøringsopgaver og vedligeholdelse, om det så er udenfor eller indenfor.

Ofte kan man få sammensat de ydelser fra et firma, der yder ejendomsservice, der passer lige til den type boligområde, du vil have fikset/rengjort. En del firmaer, som tilbyder ejendomsservice, går nemlig op i, at det er vigtigt at have en nær relation til kunden, for en af tilbudsmulighederne kan blandt andet være rengøring af specifikke lejligheder, aflæsning og kontakt til beboerne, så her er det vigtigt, at arbejdsforholdet er bygget på gensidig tillid.

Kontakt dit ejendomsservice-firma med det samme og skræddersy de muligheder, du skal have ordnet.

Anders Lundtang Hansen