Lækre uldplaider er perfekte til en kold vinterdag

Efteråret og vinteren er lige så stille på vej. Derfor er det en god ide, at du ser på at få indkøbt det boligtilbehør, der kan hjælpe dig med at holde varmen om vinteren. Det kan for eksempel være tæpper til gulvet, så du kan holde varmen på fødderne, men også uldplaider, som du kan have over dig, når du sidder i sofaen. De kan være med til at gøre, at du ikke behøver at skrue op for varmen, selvom der er blevet køligere i huset. 

Du kan nemt købe uldplaider via nettet, hvilket kan være med til at gøre, at du ikke behøver at bruge meget tid på at rende i butikker for at finde dem. Et af de steder, hvor du kan finde et stort udvalg er på trendcorner.dk. Der forhandler de blandt andet plaider fra Silkeborg Uldspinderi. De laver nogle af de bedste plaider i hele Danmark – mange af dem er også meget populære i udlandet. 

Du kan vælge mellem plaider i en lang række forskellige farver og mønstre. Det kan være naturfarvet, der passer rigtig godt til et hjem indrettet i nordisk design. De flotte grå og hvide nuancer, der er fårets oprindelige farve, er perfekte til et hjem inspireret af vores farver her i Norden. 

Hvis du gerne vil have flere farver i dit hjem, kan du dog i stedet vælge en farvet plaid. Det kan for eksempel være en i Silkeborg Uldspinderis flotte Twist a Twill mønster. De er alle lavet i den samme farvenuance, men med en mørk og en lys farve, der bliver vævet ind i hinanden i et flot mønster. Twist a Twill er lavet i lækker merinould fra Peru. Det er en både stærk og blød uld, hvilket giver en plaid, som du kan have glæde af i mange år fremover. 

Emilie Ann Jacobsen