Køb økologisk undertøj til dit barn

Det er måske de færreste, der tænker over det, men huden er menneskets største organ. Huden tjener både som organ for udrensning af affald, hvilket sker når vi sveder, og som beskyttelse af vore indre organer, muskler og andre bløddele mod omgivelserne. Men huden er ikke kun gennemtrængelig den ene vej. Vi optager også mange af de stoffer, vi omgiver os med, via huden – og via de små blodårer i hudens overflade transporteres disse stoffer ind i vore blodbaner og lymfesystem, og dernæst videre til organerne, lungerne, hjertet og hjernen.

Økologisk undertøj – for din og dit barns sundhed

Derfor er det vigtigt, at det tøj, vi hver dag ifører os, og som er i kontakt med huden mange timer ad gangen, indeholder så få skadelige stoffer som muligt. Tøj, som er fremstillet på konventionel vis, kan indeholde spor af sprøjtegifte og andre kemikalier, for eksempel farvestoffer. Hvis du køber økologisk undertøj til dit, er du sikker på, at det tøj, som kommer aller tættes på dit barns hud de allermest følsomme steder, ikke indeholder allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer.

Du finder et bredt sortiment af økologisk undertøj, sengetøj og tøj til større og mindre børn hos Babynature. Klik ind forbi den online shop på babynature.dk og se hele udvalget.

Astrid Pedersen