Forskellige typer legetøj til hunde

Hos Dollardog.dk finder du et bredt udvalg af hundelegetøj, der er 100 % fri for skadelige materialer. Legetøjet er holdbart og slidstærkt, og sortimentet indeholder alt fra plysbamser, bideting og aktivitetslegetøj der kan stimulere din hund.

Plys
Plysdyr til hunde er næsten altid et hit! Vær dog opmærksom på at du udelukkende bør give din hund plysdyr, der er egnet til netop kæledyr. Er der tale om en bamse eller et tøjdyr, med f.eks. påsyede øjne eller næse, kan hunden bide disse af og komme til at sluge dem. Hos Dollardog.dk finder du plysbamser fra producenten HuggleHounds, der udvikler stærke tøjdyr. Der er ingen udvendige sømme som hunden kan få fat i, alle øjne, næser mm. er broderet på og alt det anvendte stof er testet for at sikre at der ikke findes skadelige kemikalier i det. Plysbamserne fra HuggleHound fås i mange forskellige varianter og størrelser, alt efter hvor stor en hund du har.

Bidelegetøj
Bideting til hunde er endnu en type legetøj, der er meget populært blandt hundeejere, og bidelegetøj findes uden tvivl i langt de fleste hjem, hvor der bor en hund. Mange hunde nyder at sætte tænderne i det bløde materiale, for derefter at opleve den modstand gummimaterialet giver. Den pivelyd der kommer når hunden bider sammen om legetøjet er med til at gøre legen endnu sjovere. Tag f.eks. et kig på de søde bidedyr fra producenten Kong Wiggi. Dyrene er farverige og fremstillet i latex. I kategorien bidelegetøj finder du endvidere en række forskellige bolde, som ikke går i stykker når hunden sætter tænderne i dem. Disse kan både bruges når hunden leger selv, men egner sig også ideelt til aport-lege.

Blandt de mange valgmuligheder inden for bidelegetøj finder du også Trixie DentaFun Mintfresh ben, der forestiller et kødben og er fremstillet i naturgummi. Legetøjet er med forfriskende myntesmag, som stimulerer hundens tandkød og hjælper med at rense tænderne.

Aktivitetslegetøj
Kendetegnet ved denne type legetøj er, at det er med til at øge hundens aktivitetsniveau eller aktivere din hund eller kat ved at udfordre dens sanser. Et stykke legetøj der er særligt populært blandt mange hundeejere er bolde med plads til godbidder, samt et hul således at hunden selv kan få godbidderne ud ved at puffe bolden rundt. Tag f.eks. et kig på produktet Jolly Tuff Tosser. Den er produceret i holdbart naturgummi og er velegnet til både godbidder og tørfoder. Jolly Tuff Tosser er nem at rengøre og bliver garanteret et hit hos din firbenede ven!

 

Marie Pedersen