Flot kunst i en fart med farverige Posca tuscher

De kendte og elskede Posca tusser er gået hen og blevet moderne klassikere blandt alle, som elsker at udtrykke sig kreativt – børn som voksne, professionelle kunstnere som glade amatører, og på tværs af genrer og medier. Posca tusser udmærker sig nemlig derved, at de nærmest kan bruges til at tegne eller male på alle typer materiale – metal, sten, glas, plastik, tekstil, pap – således at du ikke er begrænset til papir eller maler lærred, når du skal udfolde dig og skabe nye kunstværker. Således er Posca tusser ikke blot en kunstner artikel.

Posca tusser er også vidt anvendt som redskab til vindues dekoration, for eksempel af butikker, som vil gøre opmærksom på ekstra gode tilbud via butiksruden – eller restaurationer og cafeer, som vil skabe lidt ekstra stemning med fine tegninger på facadevinduet. Her har Posca tusser, den store fordel, at selv om farven er robust, er det nemt at fjerne den fra glas ved hjælp af sæbevand.

Posca tusser i mange forskellige varianter – find dem online

Posca tusser fås i mange forskellige tykkelser og farver. De populære tusser har den fremragende egenskab, at de er nemme at arbejde med – du kan kreere store kunstværker i en fart, og farverne flyder ikke sammen, når du tegner med Posca tusser. Derfor har du også brug for flere varianter af farver og tykkelser – og dette ønske efterkommer Posca tusser til fulde. Posca tusser fås i farverne rød, pink, violet, gul, lys gul, grøn, lysegrøn, blå, lyseblå, brun, sort, hvid, guld og sølv. Tussernes tykkelse varierer fra 0,7 mm (ekstra fin) til 15 mm (ekstra bred) – og så findes Posca tusser også med en lækker pensel spids, som fås i tykkelser fra 1 – 10 mm.

Du kan finde alle de flotte Posca tusser i samtlige varianter, farver og tykkelser på malericentralen-kreativ.dk

Astrid Pedersen