Find din nye vasketøjskurv hos Boxdelux.dk

Vil du se et stort udvalg af vasketøjskurve, så er Boxdelux.dk det helt rigtige sted at søge hen. De har mere end 50 forskellige at vælge imellem, i alverdens materialer, farver og størrelser. Der er både fletkurve, metalkurve, søgræskurve, stofposer og poser af bæredygtigt og slidstærkt papirmateriale.

Sidstnævnte er populær og er netop kommet på lager igen. Den hedder Uashmama (udtales Wash Mama), og er supersmart. Det er en stor pose med trykknapper, så flere kan knappes sammen. Foran er der et felt, hvorpå man kan skrive med kridt, fx. “mørkt tøj”. Den fås i fire forskellige farver, og kan desuden vaskes igen og igen. Den er også brugbar til andre formål i hjemmet. Fx. kunne man bruge den til gamle aviser flasker i køkken eller bryggers.  

Af andre mærker kan også nævnes fx. Alibaba, House Doctor og Verso. Alibaba laver megastore kurve, produceret i Senegal. Der er også fine kurve fra danske Hübsch, lavet af gråt stof og bambus. Disse vil passe ind i ethvert hjem med nordisk, stilren indretning. Vasketøjskurvene fra Hübsch er en ret klassisk kurv på bambusstativ samt en taske, der også kan bruges til andre formål. 

Tag et kig og find din nye vasketøjskurv her: 

Katrine Agentoft Nielsen