Brug dog nogle hængevægte!

Du løser mange ting hurtigere og gør arbejdet med at veje ting meget nemmere, hvis du vælger en hængevægt fremfor en almindelig gulvvægt, hvor du skal have slæbt og smidt tingene ovenpå. Måske kan det hele ligefrem ikke ligge på vægten på gulvet, eller også flyder det ud. En hængevægt er vejen frem.

Problemet kan nemlig løses ved at bruge hængevægte, da de af gode grunde vejer hele det ophængte element med, fordi det bliver løftet fra jorden og kun bliver holdt oppe af vægten.

Man kan anskaffe sig hængevægte, der er konstrueret til at klare forskellige mængder belastning og påmonteringer. Desuden er de bygget til at klare alt lige fra et par kilo til flere ton, men de kan også anskaffes til mindre belastninger, hvilket også er ensbetydende med, at målingen bliver endnu mere fintmasket ned til mindste milligram eller ligefrem newton.

Hængevægtene kan derfor bruges til mange forskellige formål, der kan spænde fra de tunge ting til de helt porøse anordninger, der skal håndteres forsigtigt.

Men det er samtidig også en god hjælp for din ryg og krop generelt, da du slipper for at belaste kroppen unødvendigt ved vedvarende løft af ting op på en vægt, da du ofte kan montere kranen fra vægten på produktet, der skal løftes, og ikke selv løfte tingen op på hængevægten.

Anders Lundtang Hansen