Billige svømmebriller fra kendte brands

Skal du på badeferie sydpå, eller nyder du at svømme flere gange om ugen i åbent vand eller svømmehal? Så bør du beskytte dine øjne og øjenomgivelser med en god svømmebrille, som kan holde saltvand og klorholdigt vand væk fra den følsomme hud og de sarte slimhinder. Og med en god svømmebrille kan du tilmed se, hvad der foregår under vandets overflade, hvilket immervæk gør dykning en del mere interessant

Find dine nye svømmebriller online hos Badehaette.dk

Badehaette.dk er en webshop, som ikke udelukkende forhandler badehætter, men også andet tilbehør til badning og svømning – her under svømmebriller. Hos Badehætte.dk finder du en bred og varieret selektion af svømmebriller i god kvalitet, fra kendte brands så som Aqua-Speed, gWinner, Spokey og Camaro. Du kan finde svømmebriller i flere forskellige faconer og farver, således at der altid er et par, som passer til din smag og hovedform.

Det er vigtigt, at din svømmebrille slutter tæt – og derfor bør du ikke gå på kompromis med pasformen på de svømmebriller, du vælger. Samtlige svømmebriller i den online shop på Badehaette.dk er behandlet med antidug middel, og er samtidig forsynet med UV beskyttende linser. Dette betyder, at du ikke risikerer øjenskader, fra solens skarpe stråler, når du benytter svømmebriller indkøbt hos Badehaette.dk.

Bruger du til daglig kontaktlinser eller briller på grund af nør- eller langsynethed, kan du hos Badehaette.dk finde svømmebriller med styrke, som passer til begge tilstande. Du har mulighed for selv at angive antallet af dioptrier for hvert glas – således kan du få glæde af svømmebriller med styrke, også selv om du har forskellige styrker på hvert øje. Du skal blot angive de ønskede styrker i forbindelse med bestilling af de optiske svømmebriller, så får du en svømmebrille med styrke, som passer til netop dine øjne.

Se det store udvalg af svømmebriller – med eller uden styrke – på badehaette.dk

Astrid Pedersen