Asp-produkt.dk – smart løfteudstyr til arbejdspladsen

Inden for såvel lager og industri som bygge og anlægs branchen samt visse typer håndværk, vil der fra tid til anden forekomme situationer, som indebærer tunge og besværlige løft. Løft kan være virkelig skadelige for kroppen – du kan risikere, at din medarbejder, i det øjeblik han eller hun løfter en vanskeligt håndterbar genstand, som samtidig er tung, forvrider eller forstrækker en muskel eller et ligament i sin ryg, sine knæ eller sine skuldre. Dette kan tage rigtig lang tid ud af arbejdsskemaet, da en ryg-, knæ- eller skulderskade typisk skal bruge lang tid på at hele. I værste fald risikerer du en langtidssygemelding, hvilket kan blive rigtig dyrt for virksomheden, og tragisk for den pågældende medarbejder.

Undgå skader på arbejdspladsen med det rette udstyr

Andre typer skader, som kan opstå ved forkert løfte metoder, er for eksempel knuste fødder eller fingre, hvis det tunge eller uhåndterbare emne pludselig smutter. Det kan også være skader, som opstår ved langvarig slid og monotone bevægelser, hvilket belaster kroppen forkert. Denne type skader kan føre til smertefuld slidgigt, og tab af erhvervsevne.

Hvis du vil undgå, at dine medarbejder tager skade af tunge løft, bør du investere det, det koster, at anskaffe aggregater, som er designet til at hjælpe og aflaste medarbejderen i løfte-situationen. Hos ASP Produktudvikling finder du netop denne type aggregater. ASP produktudvikling har specialiseret sig inden for udvikling af produkter til understøttelse af de tunge løft af vanskeligt håndterbare og porøse emner, så du både sparer mandetimer og sygedage.

ASP Produktudvikling – løfteudstyr og andre hjælpemidler til byggepladsen eller værkstedet

Hos ASP Produkt finder du blandt andet de smarte knap på kraner, som kan monteres på eksempelvis gravemaskiner, og som benytter sig af maskinens eget hydrauliske system. Du kan også finde en praktisk løftevogn til brønddæksler, som ved hjælp af hydraulik letter arbejdet med at løfte og flytte brønddæksler. Se hele udvalget af løfteudstyr på asp-produkt.dk

Astrid Pedersen