Alt i anlægsarbejde

Uanset, hvilket have- eller anlægsprojekt du står overfor at skulle have trumfet igennem, så kan du være sikker på, at Buus Anlægsgartner kan gennemføre et toptunet og kvalitetsstemplet arbejde

Buus anlægsgartner har nemlig i mange år udført alt fra snerydning til kirkegårdsanlæg, og de er stolte af at kunne fremvise et tilfreds kundekartotek, der spænder sig over et kvart århundredes veludført arbejde.

Deres opgaveekspertise råder over alt fra grønne tage, haver og uderum, enterprise, gartner og ejendomsservice til kloakservice.

Lad os for overblikkets skyld ridse et væld af de opgaver op, som de udfører:

– Træfældning og stubfræsning

– Afskærmning og støjhegn

– Snerydning og glatførebekæmpelse

– Klimatjek

– Regnvandshåndtering

Så står du for at skulle have udført en eller flere af ovenstående opgaver, så kan du trygt kontakte Buus Anlægsgartner og indhente et tilbud.

Buus anlægsgartner er udover at have et imponerende og alsidigt opgave- og kundekartotek også medlem af Danske anlægsgartnere og Certificerede taggartnere, hvilket er din garanti for et veludført arbejde.

Desuden kan de bryste sig af flere fornemme udmærkelser, der blandt andet tæller en grøn smiley fra Arbejdstilsynet i 2011, en kåring som årets læreplads i 2009 og et AAA-diplom for højeste kreditrating.

En af deres vigtige mærkesager er miljøet, hvorfor de også slår et stort slag for investering i grønne tage, som har vundet stort indpas flere steder i udlandet, og som kan være forebyggende ved oversvømmelses-varsler og efterfølgende regnmængder. Desuden er grønne tage en bæredygtig og miljørigtig løsning til tagdækningen, der også giver en pænere fernis, end et almindeligt tag gør.

Men generelt gør Buus anlægsgartner også en dyd ud af at sortere affaldet, da de mener, at vores kommende generationer har krav på at få den bedste fremtid.

Med alle de ovennævnte arbejdsområder og anciennitet via tilfredse kunder qua deres professionelle service, tør de godt love, at du med sikkerhed – enten som privat, firma eller institution – kan få udført din anlægsopgave med bravur fra Buus anlægsgartner. 

Anders Lundtang Hansen